Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Un bilet pentru Paris" by Jojo Moyes # eBook PDF Kindle ePub Free

Un bilet pentru Paris

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Un bilet pentru Paris
  • Author : Jojo Moyes
  • Release Date : January 13, 2019
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 4256 KB

Description

Nell are douăzeci È™i È™ase de ani È™i nu a fost niciodată la Paris. De fapt, nu a fost plecată niciodată într-un weekend romantic, niciunde. Să călătorească în străinătate nu e ceva ce ar face în mod obiÈ™nuit. Dar când iubitul ei nu apare pentru minivacanÈ›a plănuită, Nell are ocazia să le dovedească tuturor – inclusiv sieÈ™i – că viaÈ›a poate oferi întotdeauna surprize. Singură în Paris, Nell își descoperă o latură pe care nu È™i-o cunoÈ™tea: aceea de ființă independentă È™i îndrăzneață. Ar putea deveni acest weekend cel mai aventuros din viaÈ›a ei? Amuzantă, fermecătoare È™i irezistibilă, Un bilet pentru Paris este o carte care nu-i va dezamăgi pe fanii lui Jojo Moyes.
„O poveste de dragoste de modă veche...E ca È™i cum Moyes ar fi făcut o rezervare pentru o vacanță È™i ne ia cu ea. La Paris. Amour!“
USA Today
„O doză de romantism parizian prin intermediul unui personaj fermecător.“
People Magazine
„O fantezie încântătoare, o carte care se poate citi uÈ™or într-un weekend, cu sau fără un pahar cu vin.“
Miami Herald
Jojo Moyes este autoarea bestsellerurilor Înainte să te cunosc, După ce te-am pierdut, Eu, şi totuşi alta, Fata pe care ai lăsat-o în urmă, Ultima scrisoare de dragoste, Un bărbat şi o femeie, În căutarea unui destin şi Silver Bay.


Ebook Free Online "Un bilet pentru Paris" PDF ePub Kindle